Hersteldagen

Mensen met een psychische kwetsbaarheid verdienen ook een plaats in de maatschappij.

Op onze tweejaarlijkse hersteldag(en) maken we daar werk van: door de bezoekers te informeren over re-integratie in de samenleving na psychische problemen.

Hersteldag 2022

Te Gek!? zoekt bijdragevoorstellen voor de vijfde editie van de Vlaamse Hersteldag op 9 februari 2022 in het Kunstencentrum Vooruit in Gent.

De vijfde Hersteldag staat in het teken van multideskundigheid. Mensen laten meespreken, meedenken en meedoen: het zorgt allemaal voor betekenisvolle verandering. De Hersteldag is er voor en door wie zich aangesproken voelt door deze woorden: mensen met eigen ervaring rond psychische kwetsbaarheid en mensen die werken aan eigen of andermans herstel.

Heb je zelf een project dat het verschil maakt? En wil je daar tijdens de vijfde editie van de Hersteldag over komen vertellen?

Zend jouw bijdrage in!

De vele zalen van Kunstencentrum Vooruit wachten op jouw voorbeelden en resultaten van herstelwerkzaamheden binnen het thema multideskundigheid.


Vroegere hersteldagen

In 2013, 2015 en 2017 vonden de hersteldag(en) plaats in het Kunstencentrum Vooruit in Gent. In 2019 trokken we naar Mechelen.
Klik op de knoppen hieronder voor meer info over de hersteldag(en) in kwestie!

Hersteldag 2013

Hersteldagen 2015

Hersteldagen 2017

Hersteldagen 2019

 

Terug