Dat lucht op

Meer ademruimte nodig als prille ouder? Vind hier info & tips i.v.m. de emotionele uitdagingen van het prille ouderschap. Hoe kan je als omgeving van prille ouders opluchtende steun bieden?

Meer info? ›

4voor12

Eén op drie mensen krijgt in zijn of haar leven te maken met een psychisch probleem.
Herken de 4 signalen!

Meer info ›

Open Geestdagen

Zorgorganisaties in Vlaanderen en Brussel zetten op 7 en 8 oktober hun deuren open. Neem jij dat weekend ook deel aan een van de vele initiatieven en activiteiten?

Meer info? ›

Jong en Te Gek!?

Ben jij een jongere en heb je vragen over geestelijke gezondheid? Jong en Te Gek!? zorgt voor antwoorden!

Naar de campagnewebsite! ›

Psychose ontwikkeld

Maar liefst drie procent van de bevolking krijgt in zijn of haar leven te maken met een psychose. Te Gek!? wil het taboe en stigma omtrent psychose aanpakken.

Meer weten? ›

Wellicht

Met de campagne 'Wellicht' wil Te Gek!? de kennis over het thema depressie vergroten om het zo meer bespreekbaar te maken en stigmatisering en taboe tegen te gaan.

Meer info? ›

Te Gekke Muts

Op 10 februari 2021 plaatste Te Gek!? een gigantische Te Gekke muts bovenop het Atomium om meer aandacht te vragen voor geestelijke gezondheid.

Meer info? ›

Roes(t)

Er bestaan veel vooroordelen en misverstanden over problemen met alcohol, drugs en gokken. De Roes(t)-campagne wil hier verandering in brengen!

Meer info ›

Te Gekke wandelingen

We weten allemaal dat bewegen noodzakelijk is om fysiek gezond te blijven. Maar wist je dat het ook heel wat mentale voordelen heeft?

Meer info ›

Hoogsensiviteit (h)erkend?

Te Gek!? en HSP Vlaanderen willen met de campagne "Hoogsensitiviteit, (h)erkend?" een licht werpen op de precieze betekenis van hoogsensitiviteit.

Meer info ›

Van gevangenis naar zorg

Met 'Van Gevangenis naar Zorg' wil Te Gek!? de vraagtekens rond internering ophelderen. Wat is internering precies? Over wie gaat het? Wat na een internering ?

Meer info ›

Voor scholen

Ook jongeren krijgen af te rekenen met psychische problemen. Te Gek!? helpt scholen om geestelijke gezondheid bij jongeren bespreekbaar te maken.

Meer info ›

Samen Veerkrachtig

Elk jaar vinden honderden acties plaats tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid.

Meer info ›
Terug