Over 'Jong en Te Gek!?'

Ben jij jong en Te Gek!? Voel je je niet helemaal goed in je vel? Of wil je gewoon meer weten over geestelijke gezondheid? 

Check hieronder enkele van de Te Gek!?-jongerenprojecten. Ons aanbod zal in de toekomst nog groeien. Hou onze website en Instagrampagina dus zeker in de gaten!

Liefdestips aan Mezelf

Vanaf 29 januari kan je de webreeks 'Liefdestips aan Mezelf' bekijken via GoPlay. Te Gek!? werkte mee achter de schermen van deze jongerenserie.
De serie gaat over liefde en geestelijke gezondheid. Over hoe je soms probeert te ontsnappen aan kopzorgen door te vluchten in de liefde of aandacht van anderen.

Heb je vragen tijdens het bekijken van 'Liefdestips aan Mezelf'?

Hulplijnen voor jongeren

Heb je een probleem? Ben je veel aan het piekeren? Voel je je niet goed in je vel? Te Gek!? toont je waar je terechtkan als je hulp of een babbel nodig hebt.

Check de hulplijnen

Livestream over geestelijke gezondheid bij jongeren

Een tijdje geleden organiseerde Te Gek!? een livestream over geestelijke gezondheid bij jongeren. Gloria Monserez ging hierbij in gesprek met psychiater Peter Adriaenssens en ervaringsdeskundigen Selah Sue (depressie), Hanne Evenepoel (angst) en Wout Ballaux (emotionele eenzaamheid). 

Naar de livestream

Terug