Livestream

In september 2021 organiseerde Te Gek!? een livestream over geestelijke gezondheid bij jongeren.

Gloria Monserez ging hierbij in gesprek met psychiater Peter Adriaenssens en ervaringsdeskundigen Selah Sue (depressie), Hanne Evenepoel (angst) en Wout Ballaux (emotionele eenzaamheid). 

Herbekijk hier de livestream! 

Zit je na het panelgesprek nog met vragen? 

Hieronder vind je een overzicht van websites die hulp of meer informatie bieden. 

  • Voel je je niet goed in je vel en moet je even je ei kwijt? Neem dan rechtstreeks en anoniem contact op met een medewerker van Awel. Hij/zij is een en al oor!  
  • Ben je tussen 12 en 25 jaar en heb je vragen of problemen waarmee je niet weet waar je terecht kan? Check dan de website van het JAC, zij kunnen je hiermee verder helpen. 
  • Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be 
  • Heb je vragen over eender wat? Tik je leeftijd in op de website van Wat Wat, ga op zoek via de zoekbalk en krijg informatie op maat. 
  • Wil je meer leren over psychische problemen en zo jezelf of iemand anders helpen? Check dan de website van Te Gek!? 

Meer weten over depressie? 

Check onze campagne over depressie, genaamd Wellicht.

Naar wellicht.be  

Samen Veerkrachtig

Nood aan actie en/of sociaal contact? De eerste tien dagen van oktober kan je je inschrijven voor honderden activiteiten die je mentale gezondheid een boost geven. Denk aan workshops, meditatie, fototentoonstellingen, fuiven, theater, danstherapie…

Naar samenveerkrachtig.be  

Terug