arrow-down

Voel me goed, voel me beter

Luister naar het campagnelied
arrow-down

Blijf op de hoogte

Krijg als eerste alle nieuws over de campagne in je mailbox.

We weten allemaal dat bewegen noodzakelijk is om fysiek gezond te blijven. Maar wist je dat het ook heel wat mentale voordelen heeft? Wandelen (en bewegen in het algemeen) verbetert niet alleen je humeur, het vermindert ook stress, depressieve klachten en angst!

 

Redenen genoeg dus voor Wandelsport Vlaanderen vzw, Parantee-Psylos vzw en Te Gek!? om de handen in elkaar te slaan en iedereen op te roepen om de (wandel)schoenen aan te trekken. Zo willen we niet alleen psychische kwetsbaarheid meer bespreekbaar maken, maar kan iedereen ook op zijn of haar niveau een stap zetten naar een betere geestelijke gezondheid. Beweging wordt immers geassocieerd met een betere mentale gezondheid, ongeacht leeftijd, ras, geslacht, inkomen en opleidingsniveau.

 

We kregen vorig jaar meer dan 40.000 mensen aan het wandelen! Ons doel is echter nog meer mensen op weg zetten naar een betere geestelijke gezondheid. Hoe? Door te blijven wandelen! Daarom zetten we de campagne Te Gekke Wandelingen ook verder in 2020. Wil je ook graag een Te Gekke Wandeling organiseren? Bekijk hier de voorwaarden.

 

 

 

 


OVERZICHT WANDELINGEN

08/05/2021: AG Coast Walk

nog tot eind mei 2021: permanente Roes(t)-wandeling van Te Gek!?


In de loop van 2021 voegen we nog meer Te Gekke Wandelingen toe op deze website.

Hou onze agenda dus zeker in de gaten! >

 


 

Deze campagne werd opgezet samen met: