• Doe mee

Doe een gift, word vrijwilliger of deel je ervaring

Wil jij helpen om het taboe op psychische problemen te doorbreken? Doe mee!

Steun Te Gek!?

Dit kan al vanaf € 5. Natuurlijk kun je ook maandelijks een bedrag overboeken.

Een gift doen

Praat erover

Vertel je verhaal aan scholen of help mee met het organiseren van evenementen

Vrijwilliger worden

Deel je verhaal of actie

Het kan anderen helpen om te leren omgaan met hun psychische problemen.

#IedereenTeGek!?

Ja, ik doe mee!

Wil je helpen om het taboe op psychische problemen te doorbreken? Dat kan je doen door Te Gek!? financieel te steunen! Zo help je ons met het opzetten van nieuwe initiatieven die psychische problemen bespreekbaar maken.

Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar en hiervoor ontvang je een fiscaal attest. Giften van minstens € 40 worden met een belastingvoordeel van 45% gestimuleerd. Dat wil zeggen: als je Te Gek!? steunt met € 100 je uiteindelijk € 55 betaalt.

Je kan ook maandelijks een klein bedrag storten om op het einde van het jaar op een totaal van minimum € 40 te komen en zo recht te hebben op een fiscaal attest.

Giften kan je storten via het online formulier of via overschrijving op BE48 1430 8109 4327 van Te Gek!? vzw met vermelding 'Gift project Te Gek!?' en ook naam, adres en rijksregisternummer. Naam, adres en rijksregisternummer zijn enkel nodig indien je graag een fiscaal attest wil ontvangen.

 

Online een gift doen

Straat + huisnummer en rijksregisternummer zijn enkel nodig indien je graag een fiscaal attest wil ontvangen. Dit fiscaal attest ontvang je aan de start van het volgende kalenderjaar.

betaalopties

Ja, ik doe mee!

Kreeg jij te maken met psychische problemen en wil je dat verhaal graag vertellen om het bespreekbaar te maken? Te Gek!? is steeds op zoek naar vrijwilligers die willen getuigen over hun psychische problemen aan leerlingen vanaf het derde middelbaar. 

Of wil je graag helpen op een evenement of infostand? Meld je aan en maak samen met ons van het hoofd een zaak.

 

Meld je nu aan!

Ja, ik doe mee!

Wil je graag je verhaal delen? Dat kan! 
Te Gek!? laat mensen aan het woord die van dichtbij met psychische problemen te maken hebben. Via woord, muziek, video … in onze blog.

Deed je een actie voor Te Gek!? 

Deel je actie via een foto, filmpje, tekst met #iedereenTeGek!? op sociale media en tag @ProjectTeGek!?

 

Meld je nu aan!

Terug