Ish Ait Hamou

Ish  Ait Hamou

Ish Ait Hamou

Belgisch (hiphop)danser en choreograaf, televisiepresentator, mental coach en schrijver van o.a. de eerste Te Gek!? novelle "Als je iemand verliest die je niet kan verliezen"

In 2016 schreef Ish Ait Hamou de allereerste Te Gek!? novelle ‘Als je iemand verliest die je niet kan verliezen’. Samen met 'Cécile' en 'Hard Hart' stond de novelle wekenlang in de top 10 boeken, meer dan 20.000 exemplaren werden verkocht en de novelle werd ook verfilmd tot de kortfilm ‘Klem’.

"Een project als Te Gek!? is belangrijk omdat ze echt ruimte proberen te maken zodat mensen kunnen praten over hun moeilijkheden. Terwijl dit nog altijd wordt gezien als iets dat bijna niet gezegd mag worden of misschien niet zo goed is om te zeggen. Ik denk dat iedereen op zoek is naar zijn eigen geluk en naar een plaats binnen de samenleving, waar hij er kan zijn en kan zijn wie hij is en kan zeggen wat hij graag zou willen zeggen en mag voelen wat de persoon ook voelt. Een raad die ik zou willen geven is: zoek! En het is niet erg als je af en toe valt. Dat is het net, je valt om uiteindelijk een beetje verder te geraken en uiteindelijk te vinden waar je op zoek naar bent. Je bent wie je bent, daar mag je trots op zijn. En wat niet goed lukt, maakt je uiteindelijk sterker."

 

 

http://www.ishaithamou.be

Terug