Op weg naar Nuchtermag

Jaarlijks wandelen veel mensen naar Compostella, een tocht die vaak een levensfase afsluit en een nieuwe start inluidt. Met de campagne ‘Te Gek!? Roes(t)’ ondernemen we vanaf 1 oktober ook een tocht, niet naar Compostella, maar naar de fictieve stad Nuchtermag. Onderweg staan er een jaar lang tal van Te Gekke projecten en initiatieven op het programma.  We zullen deze Te Gekke stad op 29 en 30 mei 2021 bereiken. Bij de aankomst in Nuchtermag komen alle elementen van de campagne samen. 

De tocht staat voor het traject dat mensen met een verslaving afleggen: met vallen en opstaan en voor iedereen verschillend. Herstel is een hobbelig parcours, met stappen vooruit en helaas ook achteruit. Een dergelijke tocht maak je ook niet alleen. Daarom is het belangrijk om het thuisfront op de hoogte te houden, te laten weten hoe het traject verloopt of waarom men onderweg is naar Nuchtermag.  

Heb je zin om ons te vergezellen op deze herstelweg en wil je je ervaringen delen? 
Op elke activiteit kan je een postkaart oppikken en laten weten hoe jouw tocht verloopt. Wij zorgen ervoor dat jouw postkaart Nuchtermag bereikt. Daar aangekomen zullen we alle postkaarten in elkaar schuiven. Zo ontstaat een tijdelijke installatie: “samen geraken we er wel”. 

De postkaarten doen ook dienst als een uitnodiging voor het slotweekend.
Neem gerust een extra postkaart mee en hou onze website in de gaten.

Meer informatie & alle initiatieven

Terug