• Agenda
  • Ride-Up Reis Rond De Wereld tvv Te Gek!? en To Walk Again

Ride-Up Reis Rond De Wereld tvv Te Gek!? en To Walk Again

Data en locatie

28-04-2021 - 10:00
Atomium, Brussel

Op zaterdag 1 mei 2021 begint een bijzonder project.

In zes etappes fietst, ex-BMX’er en voormalig vicewereldkampioen, Peter Geys rond de wereld ten voordele van Te Gek!? & To Walk Again.

Maar starten doet hij met een ongelooflijke stunt, de Atomium Bike Stunt op woensdag 28 april 2021. Dan fietst Peter Geys vanuit de bovenste bol van het Atomium, op een hoogte van 92 meter, de 506 treden naar beneden. Via livestream zal de stunt te volgen zijn op de kanalen van Te Gek!? en To Walk Again. Na deze stunt vertrekt hij op zijn wereldreis ten voordele van Te Gek!? en To Walk Again.

In zes etappes zal Peter een volledige ronde fietsen rondom onze planeet. Een reis die hem zal brengen langs landen zoals Spanje, Iran, India en de VS. Of adembenemende plaatsen zoals de Golden Gate Bridge in San Francisco en het Himalayagebergte in het midden van Azië.

Doorheen zijn leven als atleet, maar ook als ondernemer en papa, heeft Peter al heel wat waters doorzwommen. Al enkele jaren broedt hij op het plan om een ongelooflijke uitdaging aan te gaan. Eén met hart en ziel, een echt levenswerk! Dit alles wil hij doen voor twee vzw’s die hem nauw aan het hart liggen: To Walk Again en Te Gek!? 

To Walk Again is een vzw met grote ambities op het vlak van sporten, bewegen en revalideren voor volwassenen en kinderen met een beperking. Naast hun unieke positie als inclusieve aanbieder van
sportactiviteiten en zomerkampen, zijn ze voorloper in gangrevalidatie via staprobots en andere innovatieve, hoogtechnologische revalidatietherapieën.

Meer dan 200 dagen zal Peter onderweg zijn om deze uitdaging te verwezenlijken. Een periode waarin Peter heel wat bijzondere herinneringen zal maken. Ook jij kan hier deel van uitmaken.

Steun To Walk Again en TeGek!? hier! 

Bij een bijdrage van 75 euro ontvang je een gepersonaliseerde postkaart van Peter, met foto’s van op de plaats waar Peter zich op dat moment bevindt.

Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar en hiervoor ontvang je een fiscaal attest. Giften van minstens € 40 worden in 2021 met een belastingvoordeel van 45% gestimuleerd. Dat wil zeggen: als je deze actie steunt met € 75 je uiteindelijk € 41,25 betaalt.

Zijn reis kan je volgen via FacebookInstagram en Youtube.

Ook Te Gek!? en To Walk Again zullen regelmatig updates plaatsen over de reis van Peter.

Terug