Te Gekke School Challenge

Onze geestelijke gezondheid wordt sterk op de proef gesteld in deze coronatijden. We kunnen allemaal wel een duwtje in de rug gebruiken om deze moeilijke periode door te komen. Daarom bedachten we vanuit Te Gek!? een Te Gekke School Challenge.

Wat houdt de Te Gekke School Challenge in?

Iedere maand posten we een filmpje op sociale media. Daarin behandelen we telkens een thema gelinkt aan geestelijke gezondheid en geven we jullie tips om met dit thema aan de slag te gaan. Op deze manier willen we iedereen inspiratie geven en warm maken om onze geestelijke gezondheid te ondersteunen.


Wie kan meedoen?

De Te Gekke School Challenge kadert in het Te Gek!? Scholenaanbod, maar iedereen die wil, kan met de Te Gekke School Challenge aan de slag gaan en het meest creatieve uit zichzelf naar boven halen.


Tip: Ben je leerkracht of directeur van een school? Via de te Gekke School Challenges vergroot je ook je kans om de Te Gekke school ’20-’21 te worden.

Meer info over deze wedstrijd
 

Hoe kan je deelnemen?

Simpelweg door de uitdaging aan te gaan. Daarnaast moedigen we iedereen aan om de ondernomen acties met ons te delen op onze sociale media via een foto, filmpje, tekst/ blog, etc. Gebruik hierbij zeker de #tegekkeschoolchallenge en/of tag @ProjectTeGek !?

Kortom, hou zeker onze sociale media in de gaten en ga de uitdaging van onze Te Gekke School Challenges aan!

Terug