• Nieuws
  • De Open Geestdagen én Radio Open Geest komen eraan!

De Open Geestdagen én Radio Open Geest komen eraan!

Nog vijf dagen en dan is het zover! Dit weekend zet de geestelijke gezondheidszorg in Vlaanderen en Brussel voor jou de deuren wijd open tijdens de eerste Open Geestdagen.

Dankzij vele boeiende activiteiten op ruim 100 locaties, opgezet door de deelnemende zorgorganisaties, kan je ontdekken wat er binnen de geestelijke gezondheidszorg gebeurt, van zorg in de directe omgeving tot voorzieningen waar mensen langdurig verblijven.

Check welke organisaties deelnemen en welke initiatieven er in jouw buurt plaatsvinden: workshops, therapiesessies, rondleidingen, wandelingen, lezingen, theatervoorstellingen, infosessies, muziekoptredens, tentoonstellingen, gesprekken ...

opengeestdagen.be

Radio Open Geest

Radio Open Geest is een radiostream waarnaar je kan luisteren tijdens de Open Geestdagen op 7 en 8 oktober. Van 10 tot 17 uur hoor je boeiende gesprekken en reportages met mensen die werken in de geestelijke gezondheidszorg, maar ook met cliënten, ervaringsdeskundigen en naasten. Tussen de gesprekken door kan je luisteren naar muziek die een link heeft met geestelijke gezondheid.

Live aanwezig zijn bij Radio Open Geest?

Ben je benieuwd hoe onze studio eruitziet en wil je onze presentatoren live aan het werk zien? Dat kan!

  • Op zaterdag 7 oktober staat onze Radio Open Geest-bus op het Rerum-Novarumplein in Nieuw-Gent.
  • Op zondag 8 oktober vind je ons aan het OverKop-huis in Genk (Europalaan/Cosmogolempark).

Naast onze radiozender voorzien we ook heel wat randactiviteiten (in Gent i.s.m. buurtpartners uit Nieuw-Gent; in Genk i.s.m. partners die inzetten op kinderen en jongeren) en kan je gezellig iets komen drinken.

Kom dus zeker een kijkje nemen op 7 en/of 8 oktober tussen 10 en 17 uur.

Meer weten over Radio Open Geest?

Terug