• Nieuws
  • 5 unieke cadeaus voor elk budget

5 unieke cadeaus voor elk budget

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor jezelf om je goede voornemens voor het nieuwe jaar deze keer écht in te lossen? Of wil je graag indruk maken als secret santa en iemand blij maken met een betekenisvol geschenk? Wij maken je zoektocht alvast iets gemakkelijker dankzij onze cadeautips voor een gezonde geest in een gezond lichaam. En daarbovenop: voor ieder wat wils en voor élk budget!

Het klinkt als muziek in de oren

Speciaal voor het 15-jarige bestaan van Te Gek!? stelden we een prachtige verzamelbox samen, bestaande uit 6 cd’s met meer dan 90 liedjes die de artiesten speciaal voor Te Gek!? schreven, een LP met de favoriete nummers van 11 bv’s en het hele verhaal over 15 jaar Te Gek!? Daarnaast kan je met je vrienden of het hele gezin uit volle borst meezingen dankzij de boekjes met bijbehorende songteksten.

Prijs: € 30

Op dit moment is er 20% korting, dus sla je slag en koop deze verzamelbox NU voor maar € 24!

Ik wil een Te Gek!?-verzamelbox

Bakje troost

Het is een klassieker, maar een koffietas werkt altijd. Zeg dat wij het gezegd hebben. Toch is deze tas meer te bieden dan troost en warmte, want 1) je steunt Te Gek!? en 2) de tas heeft de ideale grootte om soep uit te drinken en dus het perfecte excuus om je dagelijkse portie groenten binnen te krijgen. Verkrijgbaar in drie kleuren: rood, groen en zwart.

Prijs: € 20 voor 6 tassen of € 4 voor 1 tas

Voor mij 6 soeptassen!    Voor mij 1 soeptas!

Wie leest die blijft

Ga jij of gaat een naaste momenteel door een moeilijke periode en nemen donkere gedachten de bovenhand? 'Wordt het ooit weer licht?' van An Peeters biedt herkenning voor zij die op dit moment in hun leven met depressie (van een naaste) geconfronteerd worden en kan bij anderen de kennis daarover vergroten. Hoe donker het buiten ook is; dit boek als kerstcadeau zou wel eens voor een streepje licht kunnen zorgen.

Dit boek staat in teken van 'Wellicht', onze Te Gek!?-jaarcampagne over depressie.

Prijs: € 18

Bestel 'Wordt het ooit weer licht?'

Ben je op zoek naar een ander boek over geestelijke gezondheid? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Goedgemutst

Geestelijke gezondheid zit vanbinnen en wordt dankzij deze muts en halsverwarmer ook vanbuiten zichtbaar gemaakt. Om die reden is de stof binnenstebuiten gedraaid en wordt de duidelijk zichtbare naad niet als foutje gezien, maar net als kracht. Elodie Ouédroago stond in voor het ontwerp en de muts is daarnaast 100% made in Belgium.

Prijs: € 49

OF betaal € 100 en doe daarmee een tweede muts cadeau aan iemand die er nood aan heeft én een gift aan Te Gek!?

OF brei de muts zelf en koop het patroon en het Te Gek!? label voor € 10

De verkoop van de Te Gekke muts verloopt via de webshop van Carmi.

Koop jouw Te Gekke muts of patroon!

Koop jouw Te Gekke muts en geef er een tweede cadeau!

Benen en brein in beweging

Het is weer langer donker, door corona kan je niet alles doen wat je wil en soms lijkt het alsof je maar niet bijgeslapen raakt. Zulke zaken kunnen ervoor zorgen dat je je wel eens “bleh” voelt. Het goede nieuws is: je kan dat gevoel ook tegengaan door bijvoorbeeld te gaan wandelen of fietsen! Bewegen versterkt immers je veerkracht en zorgt ervoor dat je beter om kan met stress en tegenslag. In het Te Gekke Veertochtboekje kom je er alles over te weten én krijg je tips voor een deugddoend gesprek en beweging.

Prijs: € 1

Ja, ik wil een Te Gekke Veertochtboekje!

 

Terug