Première Charlie Bravo

Data en locatie

23-10-2021 - 20:30
Stadsschouwburg Mechelen

De première van de zelfgeschreven monoloog ‘Charlie Bravo’ vindt plaats op zaterdag 23 oktober om 20u30 in de Stadsschouwburg van Mechelen.

Actrice Charlotte De Groof, Koortzz Artiestenbureau en Te Gek!? slaan de handen in elkaar voor een nieuwe schooltournee. Met de monoloog 'Charlie Bravo' wil actrice Charlotte De Groof het taboe over emotioneel misbruik binnen het gezin bespreekbaar maken. Ondanks het zware thema is het een positieve voorstelling over moed, hoop, jezelf durven zijn en het geluk vinden.

Koop hier je tickets!

De regie is in handen van Stefan Perceval die Charlotte gedurende het hele maakproces begeleidde. De voorstelling is geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar.

Schooltournee

Vanaf september 2022 kan je 'Charlie Bravo' ook als schoolvoorstelling boeken in jouw school. Te Gek!? zorgt, samen met plaatselijke welzijns- en geestelijke gezondheidsorganisaties, voor de nodige omkadering en ondersteuning zowel voor als na de voorstelling.

Leerkrachten die de première op 23 oktober in Mechelen willen komen zien als prospectie, hoeven geen inkom te betalen. Zij kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en krijgen een plaats op de gastenlijst.

Meer info over de schooltournee

Terug