Schooltournee Charlie Bravo

Actrice Charlotte De Groof, Koortzz Artiestenbureau en Te Gek!? slaan de handen in elkaar voor een nieuwe schooltournee. Met 'Charlie Bravo' wil actrice Charlotte De Groof het taboe over emotioneel misbruik binnen het gezin bespreekbaar maken. Ondanks het zware thema is het een positieve voorstelling over moed, hoop, jezelf durven zijn en het geluk vinden.

'Charlie Bravo' is een monoloog over jezelf durven zijn.
Ondanks je ouders, je afkomst, je omgeving, je vrienden.
Over het kiezen van je pad.
Kiezen wie je wil zijn, bent en wordt.

Dit persoonlijke en zelfgeschreven verhaal gaat over een thema waarop momenteel nog een groot taboe rust. Emotioneel misbruik binnen het gezin. Aanverwante thema's zijn narcisme, manipulatie en onderdrukking. Ondanks het zware thema is het een positieve voorstelling over moed, hoop, jezelf durven zijn en het geluk vinden.

De regie is in handen van Stefan Perceval die Charlotte gedurende het hele maakproces begeleidde. De voorstelling is geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar.

Te Gek!? zorgt, samen met plaatselijke welzijns- en geestelijke gezondheidsorganisaties, voor de nodige omkadering en ondersteuning zowel voor als na de voorstelling.

De schooltournee, in samenwerking met Charlotte De Groof en Koortzz, start vanaf september 2022 en is te boeken via Koortzz Artiestenbureau.

Over Charlotte De Groof

Charlotte is onder jongeren bekend van 'De Buurtpolitie'. Ze heeft korte stukken uitgetest tijdens de Rode Neuzen scholentour in 2019. Vele jongeren hebben nadien hun hart gelucht. Haar bekendheid hielp om hen over de streep te trekken en zorgde voor verrassende revelaties.

Meer info over Charlotte De Groof: https://www.charlottedegroof.com

Voorwaarden

  • Avond : € 875 + reiskosten - Partage 80/20
  • School : € 750 en een tweede op dezelfde dag € 600 + reiskosten + btw
  • Publieksaantal te bespreken
  • Organisator voorziet techniek en catering
  • Toneelgezelschap voorziet technicus en een zendmicro


 

Terug