Open Geestdagen

Nieuwe jaarcampagne Te Gek!?

Op 7 en 8 oktober 2023 vinden in Vlaanderen de Open Geestdagen plaats. De geestelijke gezondheidszorg zet dat weekend de deuren wijd open voor het publiek. De Open Geestdagen zijn de jaarcampagne van Te Gek!? voor 2023.

Te Gek!? wil mensen laten kennismaken met de verschillende zorgvormen in de geestelijke gezondheidszorg en het belang van mentaal welzijn onderstrepen. Zorgnet-Icuro zet mee de schouders onder deze campagne.  

De Open Geestdagen vallen binnen de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid, een periode waarin heel wat steden en gemeenten en organisaties acties ondernemen rond geestelijke gezondheid. 

Stip het weekend van 7 en 8 oktober zeker aan in je agenda!

Ook in jouw buurt ben je dat weekend welkom in verschillende soorten zorgorganisaties voor geestelijke gezondheid. Vanaf juni kan je op deze website alle activiteiten bekijken die er dat weekend over heel Vlaanderen te ontdekken en te beleven zijn. Denk hierbij aan workshops, wandelingen, lezingen, theatervoorstellingen, muziekoptredens ... en veel meer!


Wil je met jouw zorgorganisatie graag je steentje bijdragen aan een toegankelijke geestelijke gezondheidszorg en een correcte beeldvorming? Doe dan mee aan de Open Geestdagen en zet je deuren open!

Meer info en inschrijven als zorgorganisatie!

Zorgorganisaties kunnen zich inschrijven tot 17 april 2023!


Eén persoon op vier krijgt te maken met psychische problemen. Te Gek!? maakt geestelijke gezondheid bespreekbaar in Vlaanderen. 

tegek.be

Terug