• Nieuws
  • Te Gek!? Open Geest presenteert Raymond van het Groenewoud

Te Gek!? Open Geest presenteert Raymond van het Groenewoud

Voor deze vijfde editie van Te Gek!? Open Geest, die past binnen de nieuwe jaarcampagne over depressie, toert niemand minder dan Raymond van het Groenewoud langs 12 centra, en dit tussen 29 september en 1 december 2021.

Ontdek hier de verschillende speeldata en locaties 

Raymond heeft zelf nooit een depressie gehad, maar weet wel wat neerslachtigheid is. Dagen waarbij de ledematen als lood voelen en de kop versuft mee heult. Het gevoel is van voorbijgaande aard, maar soms zet Raymond die neerslachtigheid om in een lied. 

'Gelukkig zijn', 'Bierfeesten (Als ik dit maar heb)', 'In mijn hoofd', 'Donkere uren' en natuurlijk het cynische ‘Wat een fijne dag’ zijn enkele pareltjes uit zijn melancholische repertoire. 
Een nieuwe akoestische opname van het liedje ‘Het is zo lekker (zonder zwart gemoed)’ wordt het themalied van de nieuwe Te Gek!? campagne.


Te Gek!? maakt al vele jaren geestelijke gezondheid in Vlaanderen bespreekbaar en zet in op een humane geestelijke gezondheidszorg via tal van uitgerolde activiteiten en nieuwe methodieken. Selah Sue en Guy Swinnen zijn al jaren meter en peter van Te Gek!?

Sedert 2008 toert Te Gek!? met muziek-, theater- en literaire voorstellingen in de cultuurcentra van Vlaanderen. In 2014 werd voor het eerst een Te Gek!? Open Geesttournee opgezet: muziektheatervoorstellingen langs de sector geestelijke gezondheid in Vlaanderen, met als doel het brede publiek hiermee te laten kennismaken.

 

 

Terug