• Agenda
  • Webinar: 'Kinderen en jongeren onder druk'

Webinar: 'Kinderen en jongeren onder druk'

Data en locatie

07-03-2024 - 19:30
webinar

Hoe gaat in het algemeen met onze jongeren? Hebben we voldoende aandacht voor hun welbevinden? Wat met jongeren die psychische problemen ervaren? 
Vanaf wanneer moet je je zorgen maken? En hoe zit dat nu eigenlijk met die wachtlijsten?

Prof. dr. Ronny Bruffaerts is Hoofd maatschappelijke geestelijke gezondheid aan het Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven. In wetenschappelijk onderzoek is prof. Bruffaerts vooral gespecialiseerd in het zoeken van determinanten van psychische problemen en hulpzoekgedrag op het niveau van de algemene bevolking.

Tijdens een panelgesprek verkennen we de inspirerende inzichten van prof. dr. Ronny Bruffaerts verder met An Vandeputte, coördinator Eetexpert.be, Gino Ameye, therapeutisch directeur Karus en Gino Ibie, algemeen coördinator TEJO Vlaanderen. 

Inschrijven

Inschrijven is gratis en kan tot donderdag 7 maart 2024, 16 uur.

Klik hier om in te schrijven!

Dit webinar kadert in de webinar-reeks 'Kantelmomenten', een initiatief van Cera i.s.m. Similes en Te Gek!?.

In deze reeks webinars rond geestelijke gezondheid brengen we een mix van persoonlijke verhalen, wetenschappelijke inzichten en antwoorden op maatschappelijke uitdagingen. Gedurende een uur gaan we geen enkel taboe uit de weg en bieden we zorgvuldige informatie voor (steunfiguren van) mensen met een kwetsbaarheid, voor jezelf of iemand voor wie je zorgt.

Terug