• Agenda
  • Webinar 'Geestelijke gezondheid van jongeren tijdens en na corona' met Inez Germeys

Webinar 'Geestelijke gezondheid van jongeren tijdens en na corona' met Inez Germeys

Data en locatie

26-10-2021 - 19:30

De geestelijke gezondheid van jongeren voor en vooral tijdens corona is voer  voor veel discussie binnen en tussen generaties. Zijn jongeren verwende watjes of hadden zij het echt zo zwaar tijdens de pandemie?  En hoe komt dat dan?  
Maar vooral ook, wat kunnen we er aan doen?

Gedurende een uur geven we het woord aan Professor Inez Germeys, die in de afgelopen tijd vaak de noden van jongeren onder de aandacht bracht. Zij slaagt erin op een heldere en enthousiaste manier wetenschappelijke bevindingen te delen en te vertalen naar wat er momenteel leeft in de samenleving. Het wordt dus een leerrijke maar zeker ook geanimeerde avond.

Inez Germeys is hoogleraar Contextuele Psychiatrie en internationaal expert op het gebied van de ontwikkeling van geestelijke gezondheidsproblemen. Zij is ook lid van de werkgroep Psychologen en corona en van de Hoge Gezondheidsraad, commissie Covid en Geestelijke Gezondheid.

Wanneer: Dinsdag 26 oktober 2021 van 19.30 tot 20.30 uur

Waar: online

Prijs: gratis, maar inschrijven is verplicht

Inschrijven kan tot maandagavond 25 oktober, 18 uur. Na je inschrijving, krijg je meteen de link om deel te nemen aan het webinar en de mogelijkheid om een vraag te posten.

Schrijf je hier in!

Dit webinar is een organisatie van Cera in samenwerking met Te Gek!?, en kadert in de nieuwe jaarcampagne Wellicht!? over depressie.

Terug