• Agenda
  • Webinar: 'Burn-out. Hoe komt dat?'

Webinar: 'Burn-out. Hoe komt dat?'

Data en locatie

08-02-2024 - 19:30
webinar

Bij een burn-out ben je langere tijd over je grenzen heen gegaan. Je energie is op. Het lukt je niet om je taken op te nemen, thuis of op het werk. Je hebt klachten op verschillende vlakken. Hoeveel mensen kampen momenteel met een burn-out? Wat zijn de symptomen? Zijn er knipperlichten die we best in de gaten houden? Wat is het verschil tussen burn-out, overspannen zijn en een depressie? En zijn er ook oplossingen? 

Prof. dr. Lode Godderis is CEO van de Belgische Dienst voor Preventie en Bescherming IDEWE en professor aan het Centrum Omgeving en Gezondheid van de KU Leuven. 

Tijdens een panelgesprek verkennen we de inspirerende inzichten van prof. dr. Lode Godderis verder met Kathleen Brants, mantelzorger, loopbaanbegeleider en vrijwilliger bij Similes vzw, dr. Ilse Van Wijnendaele, (loopbaan)coach, en Johan Ghysels, directeur-uitgever bij Lannoo en ervaringsdeskundige. 

Inschrijven

Inschrijven is gratis en kan tot donderdag 8 februari 2024, 16 uur.

Klik hier om in te schrijven!

Dit webinar kadert in de webinar-reeks 'Kantelmomenten', een initiatief van Cera i.s.m. Similes en Te Gek!?.

In deze reeks webinars rond geestelijke gezondheid brengen we een mix van persoonlijke verhalen, wetenschappelijke inzichten en antwoorden op maatschappelijke uitdagingen. Gedurende een uur gaan we geen enkel taboe uit de weg en bieden we zorgvuldige informatie voor (steunfiguren van) mensen met een kwetsbaarheid, voor jezelf of iemand voor wie je zorgt.

Terug