11e Vlaams GGZcongres

Data en locatie

20-09-2022 - 09:30
Antwerpen

We nodigen je van harte uit op het elfde Vlaamse Geestelijke Gezondheidscongres op 20 en 21 september 2022 in Antwerpen.
Rond het thema 'Wat werkt en voor wie?' brengen we uiteenlopende bijdragen samen en gaan we op zoek naar antwoorden op elementaire vragen. 

Wat zijn de fundamenten van de geestelijke gezondheidszorg, op vlak van kennis, bejegening en universele mensenrechten? Zorgvuldig inzoomen op hoe diagnostiek en therapie worden aangewend, kan inzichten geven in wat werkt en voor wie. Maar ook in wat er ontbreekt in onze geestelijke gezondheidszorg. Hoe reëel zijn de wachtlijsten en wat valt er aan te doen? Is public mental health voldoende uitgebouwd in dit land? Blijven intolerantie, stigma en discriminatie essentiële strijdpunten of hebben we intussen bereikt wat we moeten bereiken? Kortom, back to basics met ongemakkelijke maar noodzakelijke vragen. 
 
En ook in dit congres zullen de deelnemers kunnen kiezen uit een veelheid van symposia, discussies, mededelingen en werkwinkels, en niet te vergeten de posters. 
 
Binnenkort staat het volledige programma online. 
Vroegboekers genieten tot 30 juni korting.

 Meer informatie en inschrijven via congreswebsite www.ggzcongres.be

Terug