arrow-down

INSPIRATIE

Hoe maak je geestelijke gezondheid bespreekbaar op school? Bekijk de inspirerende voorbeelden!
arrow-down

Scholenaanbod

Leerkrachten, bekijk hier ons aanbod voor leerlingen! ›
arrow-down

Nieuwsbrief scholenaanbod

Schrijf je in om op de hoogte te blijven!

Wie wordt de Te Gekke school ’20-‘21!?

Voel jij je geroepen om het komende schooljaar geestelijke gezondheid op je school extra in de verf te zetten? Super! Breng het thema onder de aandacht en maak kans op een exclusief concert van onze ambassadeur IBE in september 2021.

 

Onderwijs is meer dan alleen het doorgeven van informatie en het aanleren van vaardigheden. Natuurlijk is dat belangrijk, maar ook de sociale vaardigheden van je leerlingen en hun emotionele noden verdienen aandacht. Zo krijgen ze immers alle handvaten om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen tot psychisch gezonde jongeren.

 

Recente onderzoeken tonen aan dat de geestelijke gezondheid van onze jongeren aanzienlijk lijdt onder de huidige gezondheidscrisis en de bijhorende maatregelen. Daarom vinden we bij Te Gek!? dat het nu nóg belangrijker is om dit onderwerp onder de aandacht te brengen.

 

Te Gek!? wil geestelijke gezondheid beter bespreekbaar maken, zodat onze jongeren hun bezorgdheden durven uiten en durven te vertellen wanneer het minder goed met hen gaat. Zo kunnen ze tijdig de juiste hulp en ondersteuning krijgen. Help ons het taboe rond psychische problemen te doorbreken en doe mee aan deze actie!

SCHRIJF JE NU IN!

 

Ga naar de inspiratiepagina     Ga naar het Te Gek!? scholenaanbod

 

 

DOWNLOAD EN PRINT DE AFFICHE!