Te Gek!? scholenaanbod

arrow-down

Wie wordt de Te Gekke School '20 - '21!?

Schrijf jouw school hier in!
arrow-down

Nieuwsbrief scholenaanbod

Schrijf je in om op de hoogte te blijven!
arrow-down

Geen leerkracht en toch producten aankopen?

Bekijk onze reguliere webshop!

Net als de voorbije jaren heeft ons aanbod een update gekregen met nieuwe interessante voorstellingen, boeken en workshops voor leerlingen én leerkrachten. Ook de gratis, wetenschappelijk onderbouwde Take off lespakketten kan je nu bestellen in onze webshop! Voor leerlingen van alle leeftijden uit de lagere school is er ook een aanbod.

GA NAAR ONZE WEBSHOP VOOR SCHOLEN

Ook in het schooljaar 2020-2021 kunnen scholen beroep doen op het Te Gek!? scholenaanbod. Recente onderzoeken tonen aan dat de geestelijke gezondheid van onze jongeren aanzienlijk lijdt onder de huidige gezondheidscrisis en de bijhorende maatregelen. Daarom organiseren we dit schooljaar een speciale actie om scholen aan te moedigen maximaal aan de slag te gaan met het thema geestelijke gezondheid. Dit schooljaar verwelkomen we ook een nieuwe ambassadeur: niemand minder dan IBE zal het hele schooljaar het gezicht zijn van ons scholenaanbod!

MEER INFO

 

Door de huidige coronamaatregelen is het dit schooljaar helaas niet mogelijk om met onze infomobiel bij jou op school langs te komen. We zetten dit schooljaar volop in op het ontwikkelen en toevoegen van een coronaproof aanbod. Blijf op de hoogte van alle updates via deze website en onze nieuwsbrief!

 

Scholen kunnen via onze speciale webshop een bestelling plaatsen. Voor scholen werken we met bestellingen op factuur. Particulieren of niet-scholen kunnen bestellen via de gewone webshop of contact met ons opnemen voor grote bestellingen