‹ Terug naar het overzicht

Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg

YUNECO GG-JeugdNET

Het netwerk geestelijke gezondheid voor kinderen en jongeren in de provincie Vlaams-Brabant.

Over YUNECO GG-JeugdNET

Openvouwen

Adres Tervuursevest 242c
3000 Leuven

Contactgegevens

Activiteiten op zaterdag 7 oktober

Dichtvouwen
Info(sessie)/demonstratie
Kopzorgen? Ontdek hoe een eerstelijnspsycholoog in jouw buurt kan ondersteunen
Geschikt voor jongeren
Datum: 7-10-2023 - Tijd: 10:00 - 18:00
Meer info / inschrijven via onze website
Als kind, jongere of ouders zijn er momenten waarop het minder goed gaat. Moeilijkheden met slapen of eten, driftbuien, droevig, echtscheiding, pesten, stress op school, … Momenten waarop je kopzorgen hebt, klein of groot. Op het prachtige domein van PZ Sint-Alexius in Grimbergen kan je op de informatieve markt kennismaken met eerstelijnspsychologen uit de regio en ontdekken wat ze voor kinderen, jongeren en hun ouders kunnen betekenen. Verder zijn er vele andere boeiende activiteiten om achter de deuren van PZ Sint-Alexius Grimbergen te kijken.
Adres
Grimbergsesteenweg 40
1850 Grimbergen
Workshop
Workshop veerkracht voor en door jongeren
Geschikt voor jongeren
Datum: 7-10-2023 - Tijd: 10:00 - 14:00
Veerkracht ... Wat is het? Hoe kom ik eraan? En wat kan ik er zelf aan doen? Op zorgboerderij Huppeldepup nemen jongeren met ervaring in de geestelijke gezondheidszorg je mee in een interactieve workshop en doorheen hun eigen leerproces. En eerstelijnspsycholoog ondersteunt. Samen komen jullie tot een antwoord op bovenstaande vragen. Ben je tussen 14 en 25 jaar... spring dan zeker binnen! Tussen 10u en 14u kan je proeven van een korte workshop.
Adres
Warandestraat 48
1851 Humbeek
Ontmoeting
Wandel binnen bij een eerstelijnspsycholoog
Geschikt voor jongeren
Geschikt voor kinderen
Datum: 7-10-2023 - Tijd: 12:00 - 17:00
Als kind, jongere of ouders moeilijkheden met slapen of eten, driftbuien, droevig, echtscheiding, pesten, stress op school, …? Wandel binnen in de Sint-Geertruiabij, ontmoet eerstelijnspsychologen en ontdek wat ze voor kinderen, jongeren en hun ouders kunnen betekenen. Ga in gesprek, stel je vraag of proef ter plekke van een sessie. Verder zijn er vele andere activiteiten te ervaren van CGG Passant, CAR Antenne 300 en COB vzw.
Adres
St Geertruiabdij 6
3000 Leuven

Onze partners

Terug