‹ Terug naar het overzicht

Algemeen ziekenhuis

Vitaz vzw

Vitaz is een dynamisch ziekenhuis met een top kwalitatief en uitgebreid zorgaanbod. Vitaz heeft zes campussen, verspreid in het Waasland. Een bewuste keuze, waarbij we de bevolking een kwaliteitsvolle en sterke basiszorg dicht bij huis bieden.


Adres Hospitaalstraat 10
9100 Sint-Niklaas

Contactgegevens
Volg ons

Activiteiten op zondag 8 oktober

Dichtvouwen
Rondleiding
PAAZ Verblijvend + dagziekenhuis
Deze activiteit kadert ook in de 10-daagse van de geestelijke gezondheid
Geschikt voor jongeren
Geschikt voor kinderen
Rolstoeltoegankelijk
Datum: 8-10-2023 - Tijd: 10:00 - 16:00
Meer info / inschrijven via onze website
Maak tijdens een rondleiding kennis met het specifieke aanbod van de PAAZ (psychiatrische afdeling algemeen ziekenhuis) Vitaz. Op de PAAZ bieden we zorg op maat waarbij we vooral kijken naar de gezonde krachten van de patiënt. Patiënten vinden hun weg naar de PAAZ wanneer ze deze krachten even kwijt zijn. Samen gaan we deze krachten terug ontdekken waarbij rust, nabijheid en de nodige structuur om hun leven terug in eigen handen te nemen, centraal staan. We bewandelen samen met de patiënt een pad waarbij alle facetten van het leven even belangrijk zijn en stippelen een haalbaar vervolgpad uit. We bieden werkbare tools aan waarbij de patiënt na opname op kan terugvallen.
Rondleiding
Kinder- en jeugdpsychiatrie Tilia (Verblijvend en dagziekenhuis)
Geschikt voor jongeren
Geschikt voor kinderen
Rolstoeltoegankelijk
Datum: 8-10-2023 - Tijd: 10:00 - 16:00
Meer info / inschrijven via onze website
Onze dienst Kinder- en jeugdpsychiatrie Tilia zet op zondag 8 oktober met plezier de deuren open. Om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur kan je deelnemen aan een rondleiding langs de verschillende leefgroepen en de therapielokalen (bv. muzieklokaal, crealokaal, ...). Er is doorlopend animatie voorzien in de tuin van de afdeling.

Onze partners

Terug