‹ Terug naar het overzicht

Psychiatrisch ziekenhuis

Kinderpsychiatrisch Centrum Genk vzw

KPC Genk richt zich tot kinderen en jongeren met een (vermoeden van een) ernstige en complexe kinderpsychiatrische problematiek, tot peuters en kleuters wiens ontwikkeling zorgwekkend verloopt, tot de ouders en andere betrokkenen.

Over Kinderpsychiatrisch Centrum Genk vzw

Openvouwen

Adres Synaps Park 5000
3600 Genk

Contactgegevens

Activiteiten op zondag 8 oktober

Dichtvouwen
Andere
TeGekke wandeling voor iedereen die de zorg voor het mentaal welzijn van kinderen en jongeren onder de aandacht wil brengen
Deze activiteit kadert ook in de 10-daagse van de geestelijke gezondheid
Geschikt voor jongeren
Geschikt voor kinderen
Rolstoeltoegankelijk
Datum: 8-10-2023 - Tijd: 14:00 - 00:00
Meer info / inschrijven via onze website
Samen met 'iedereen' maken we een groepswandeling van KPC tot aan het OverkopHuis in Genk. We vertrekken om 14u. We wandelen door KPC, door het groen van de zorgcampus naar het Heempark en het stadspark en zo naar het OverkopHuis in Genk, waar de opengeest - radio staat en verschillende activiteiten door netwerkpartners aangeboden worden. Een wandeling van max 4 km, waarin we in aandacht vragen voor het mentaal welzijn van kinderen en jongeren. Wandel je mee en zien we je om 14u in KPC? Fijn als je je inschrijft door te mailen naar [email protected], inschrijven op naam en vermelden met hoeveel personen je komt. Hoe meer hoe liever natuurlijk ! :-)

Onze partners

Terug