‹ Terug naar het overzicht

Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg

Het PAKT

Het PAKT is het netwerk GGZ voor volwassenen in de regio Gent-Eeklo-Vlaamse Ardennen.

Over Het PAKT

Openvouwen

Adres Oude Abdij, Drongenplein 26
9031 Drongen

Contactgegevens
Volg ons

Activiteiten op zondag 8 oktober

Dichtvouwen
Andere
Proeven groepsessies conventie
Geschikt voor jongeren
Geschikt voor kinderen
Datum: 8-10-2023 - Tijd: 13:00 - 16:00
Meer info / inschrijven via onze website
Op zondag 8 oktober van 13 tot 16 uur laten erkende psychologen je proeven van groepssessies rond thema’s als emotieregulatie, veerkracht, slaaptraining, relaties en stress. Ben je benieuwd naar hoe het er in zo’n groepssessie aan toe gaat? Wil je graag weten wat zo’n psycholoog precies doet? Spring dan gerust eens binnen en kom proeven van de verschillende sessies! Aan het onthaal kan je doorlopend meer informatie krijgen over de terugbetaling van een geconventioneerd psycholoog in Oost-Vlaanderen.
Adres
Vlaanderenstraat 53
9000 Gent
Info(sessie)/demonstratie
Kennismaking groepsessies voor studenten
Geschikt voor jongeren
Datum: 8-10-2023 - Tijd: 13:00 - 16:00
Wij zijn er specifiek voor iedere 18-30 jarige, studenten en net afgestudeerden midden in de identiteitsonwikkelingsfase. We bieden vanuit de conventie terugbetaalde groepssessies aan rond emotieregulatie, veerkracht, relaties, eenzaamheid, innerlijke onrust, keuzestress, opvoeding en zelfliefde. Wou je altijd al eerst eens kennis met ons mogen maken alvorens je denkt om eens een sessie mee te maken? Ben je (groot)ouder en maak je je zorgen om je zoon/dochter? Ben je professional en wil je ons aanbod beter leren kennen? Met 3 collega’s uit ons team (klinisch orthopedagogen en psychologen) zijn we aanwezig om jou te laten proeven hoe het in Broeinest loopt. Laat je overspoelen door onze warmte en weet dat al jouw vragen terecht zijn en mogen gesteld worden.
Adres
Nieuwland 69
9000 Gent

Activiteiten op zaterdag 7 oktober

Dichtvouwen
Workshop
Het Centrum Geestelijke Gezondheid in Aalst opent haar deuren!
Geschikt voor jongeren
Geschikt voor kinderen
Datum: 7-10-2023 - Tijd: 10:00 - 17:00
Meer info / inschrijven via onze website
Ben je benieuwd welke verschillende zorgvormen er zijn in de geestelijke gezondheidszorg? Spring dan op zaterdag 7 oktober eens binnen in het CGG in Aalst en ontdek het diverse aanbod rond mentaal welzijn. Stel je vragen over de terugbetaling van een geconventioneerd psycholoog in Oost-Vlaanderen, over de teams en werking van het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Zuid-Oost-Vlaanderen, over de netwerken geestelijke gezondheidszorg, over de HerstelAcademie. Of proef van een groepssessie: (1) ACT(voor jongeren), (2) Groepspsychotherapie (voor volwassenen & ouderen), (3) Familie in Herstel (voor familie, naasten & mantelzorgers), (4) Rots & water (voor lagereschoolkinderen), (5) Groepspsychotherapie, (6) Pak krijgen op piekeren (voor (jong)volwassenen). Dit aanbod is gratis.
Adres
Keizersplein 4
9300 Aalst

Onze partners

Terug