‹ Terug naar het overzicht

Initiatief Beschut Wonen

Beschut Wonen Ipso

Beschut Wonen IPSO biedt als Initiatief Psycho – Sociale Ondersteuning een veilige haven met, door en voor mensen met een psychosociale kwetsbaarheid. We vinden het belangrijk om mensen de ruimte te geven om zichzelf te kunnen en mogen zijn. Iets wat evident klinkt maar het veelal niet is.


Adres Groenebriel 3
9000 Gent

Contactgegevens
Volg ons

Activiteiten op zaterdag 7 oktober

Dichtvouwen
Ontmoeting
Soepbar en koffieklets
Deze activiteit kadert ook in de 10-daagse van de geestelijke gezondheid
Rolstoeltoegankelijk
Datum: 7-10-2023 - Tijd: 12:00 - 16:00
Onze wekelijkse soepbar met aansluitend de koffieklets (met of zonder gezelschapsspelletjes) is ondertussen legendarisch geworden in de wijk Sluizeken-Tolhuis-Ham. Iedereen is van harte welkom!
Ontmoeting
Veerkrachtcafé van HerstelAcademie Gent
Deze activiteit kadert ook in de 10-daagse van de geestelijke gezondheid
Rolstoeltoegankelijk
Datum: 7-10-2023 - Tijd: 14:00 - 16:00
Meer info / inschrijven via onze website
Neem op zaterdag 7 oktober van 14u tot 16u deel aan een gezellig en inspirerend Veerkrachtcafé van HerstelAcademie Gent. Wat is veerkracht, wat is herstel? Op welke manier kan een cursus daartoe bijdragen? Wat kan je verwachten van een cursus bij HerstelAcademie Gent? Je ontmoet mensen die al een cursus volgden, trainers van HerstelAcademie Gent en andere geïnteresseerden. Spring dus gerust eens binnen! Inkom is gratis. Inschrijven is niet noodzakelijk maar wel fijn voor ons. Dus als je beslist dat je komt, schrijf dan in vanaf 22 augustus via www.herstelacademie.be/gent.

Onze partners

Terug