Veerkrachtwandeling: Laat je leiden door de natuur! (Hoboken)

Data en locatie

10-10-2021 - 13:30

Wil je graag genieten, het alledaagse leven even achterlaten, je onderdompelen in de natuur en rust toelaten? Dan is deze veerkrachtwandeling iets voor jou. Verwonderen, samen nieuwe paadjes ontdekken in de natuur, maar ook binnenin jezelf. Nieuwe paadjes brengen nieuwe mogelijkheden, andere manieren van kijken, nieuw perspectief. We gaan dus verkennen, wandelen, bewegen, maar ook stilstaan om ons bewust te worden waar en hoe we veerkracht kunnen toevoegen in ons leven. Door bewust open te staan voor onszelf en de natuur maken we contact met onze eigen onbewuste vaak ongekende en onbenutte mogelijkheden. Want veerkracht is niets wat je hebt, maar iets wat je doet, en daar kan je in groeien!
Het tempo van deze wandeling is eerder laag, af en toe staan we ook wel eens stil om iets uit te proberen. Goed schoeisel en eventueel regenkledij is noodzakelijk. Deze activiteit is in samenwerking met de dienst gezondheid van de stad Antwerpen in het kader van de 10 daagse van de GGZ : “Samen Veerkrachtig". De wandeling wordt begeleid door Lieve Sebreghts, natuur- en wandelcoach.

Prijs
Gratis

Startlocatie
Ingang Hobokense Polder : Schroeilaan nabij Station Hoboken Polder.

Meer info

Deze wandeling kadert binnen de campagne '10-daagse van de Geestelijke Gezondheid - Samen Veerkrachtig' en valt dus ook onder de noemer 'Te Gekke Veertocht'. Meer info op www.samenveerkrachtig.be

Terug