Parcours d'Amour (Mechelen)

Data en locatie

09-10-2021 - 13:30

Bewegen maakt gezond! Onderzoek toont aan dat elke dag buiten bewegen een positieve impact heeft op ons mentaal en fysiek welbevinden én op onze veerkracht. Maar ook liefde beïnvloedt op verschillende manieren ons welzijn en onze veerkracht.

Met Parcours d’ Amour maakte Ans De Bremme een podcast over de vele gezichten van liefde. Iedereen was al eens tot over zijn/haar oren verliefd en iedereen kent de pijn van een gebroken hart. Deze wandeling verrijkt je inzicht in de liefdessituatie van anderen. Kunnen luisteren naar elkaars verhalen, elkaar een beetje meer begrijpen, creëert verbinding tussen mensen. Ontmoeting is dan ook het thema van de 10-daagse van de geestelijke gezondheid.

In deze groepswandeling neemt Ans je mee en leer je de personen achter de podcast-verhalen kennen en kan je met hen en met elkaar in gesprek gaan. Bij elke bank op de route kan je een verhaal beluisteren. De route is ongeveer 2,5 kilometer en 3250 stappen lang. In samenwerking met Sociaal Huis Mechelen.

Prijs
Gratis

Startlocatie
Sociaal Huis Mechelen, Lange Schipstraat 27, 2800 Mechelen
Van 13u30 tot 16u30

Meer info

Deze wandeling kadert binnen de campagne '10-daagse van de Geestelijke Gezondheid - Samen Veerkrachtig' en valt dus ook onder de noemer 'Te Gekke Veertocht'. Meer info op www.samenveerkrachtig.be

Terug