Schoolbezoek Charlotte De Groof

Bestel!
Prijs: € 370,-

(exclusief vervoerskosten en btw)

Actrice Charlotte De Groof komt met haar levensverhaal naar jouw school.

Aan de hand van de beelden van haar zelfgeschreven monoloog 'Charlie Bravo' gaat ze over het thema 'emotioneel misbruik binnen het gezin' in gesprek met de leerlingen. De monoloog die de leerlingen te zien krijgen gaat naast het hoofdthema ook over narcisme, manipulatie en onderdrukking. Ondanks het zware thema is het een positieve voorstelling over hoop, moed, jezelf durven zijn en het geluk vinden.

Nadat de leerlingen de beelden van de voorstelling te zien kregen, verzorgt actrice Charlotte een nabespreking met de leerlingen waar de leerlingen de kans krijgen hun gedachten en gevoelens te delen, en ook vragen te stellen.

- Prijs 1 voorstelling (voor +/- 100 leerlingen): 370 euro (exclusief vervoerskosten en btw)
- Prijs voor 2 voorstellingen op dezelfde dag: 590 euro (exclusief vervoerskosten en btw)
- Benodigdheden: groot scherm en beamer
- Geschikt voor leerlingen vanaf 12 jaar

Wil je als school/leraar dieper ingaan op het thema? Dan kan je vrijblijvend gebruik maken van een interactieve nabespreking via het platform Kahoot en de bijhorende lesfiche die ontwikkeld werd door Te Gek!?. 

OPGELET: Wil je 2 voorstellingen op dezelfde dag boeken (590 euro, exclusief vervoerskosten en btw)? Kies bij het bestellen dan voor 1 voorstelling en vermeld als opmerking op het bestelformulier dat je 2 voorstellingen op dezelfde dag wil boeken. De afrekening voor 2 voorstellingen op dezelfde dag gebeurt vervolgens via factuur, aan de juiste prijs. Hou in dit geval dus geen rekening met de prijs die de webshop automatisch heeft berekend.

Terug