Wandel mee in Menen tijdens de 10-daagse van de geestelijke gezondheid!

Data en locatie

01-10-2021 - 07:00

Het is een vaste stip in de agenda. Elk jaar vindt van 1 tot 10 oktober de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid plaats. Tien dagen lang staat onze psychische gezondheid en onze veerkracht centraal onder het motto ‘Samen veerkrachtig’. Ook in Menen!
Vanaf 1 oktober 2021 kunnen jullie in Menen terecht voor een wel heel bijzondere wandeling. Je wandelt langs verschillende organisaties die hulp bieden omtrent mentaal welbevinden. Via verschillende filmpjes stellen de organisaties zichzelf voor. De organisaties hebben allemaal een link met mentaal welbevinden: gaande van het voorzien van ontmoetingsmomenten, het bieden van een luisterend oor, gericht kunnen doorverwijzen, een losse babbel tot hulpverlening, begeleiding en opvolging.

Goed nieuws! De wandeling blijft ook na 1 oktober nog beschikbaar. Je kan hem dus op eender welk moment bewandelen.
Je kan kiezen tussen de korte wandeling (+/- 4 km) of een langere wandeling (+/- 7,5 km). 
De wandeling is een actie vanuit de werkgroep beeldvorming van het netwerk geestelijke gezondheidszorg regio Zuid-West-Vlaanderen (www.psyzuid.be) i.s.m. Stad Menen.

Prijs
Gratis

Startlocatie
Stadhuis Menen, Grote Markt 1, Menen

Meer info

Deze wandeling kadert binnen de campagne '10-daagse van de Geestelijke Gezondheid - Samen Veerkrachtig' en valt dus ook onder de noemer 'Te Gekke Veertocht'. Meer info op www.samenveerkrachtig.be

Terug