Veerkracht wandeling (Hasselt)

Data en locatie

09-10-2021 - 10:00

Tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid organiseert An-Bn vzw een veerkrachtwandeling voor mensen met een complexe band met eten (en hun naasten). Heb je een complexe band met eten? En wil je beweging brengen in wat die band voedt? Ben je een ouder, partner, vriend, broer of zus? Ben je een professional? Dan ben je welkom op onze veerkrachtwandeling. Mentale Veerkracht is het vermogen om in moeilijke momenten, bij veranderingen, stress of tegenslag, terug recht te kunnen veren. Je bent in staat om in moeilijke tijden positief, toekomstgericht en standvastig te blijven.
Tijdens deze tocht van 3 km wandelen we met volle aandacht doorheen het bos. De natuur zit vol prachtige metaforen en symboliek, die je kunt gebruiken om inzichten te krijgen over je eigen veerkracht. Onderweg houden we halt voor diverse oefeningen, vragen en tips over het versterken van jouw veerkracht. Na de wandeling pauzeren we even bij een drankje en vertellen we graag wat An-Bn voor jou zou kunnen betekenen.

Afstand: 3 km

Prijs
Gratis

Startlocatie
Domein Kiewit, Natuurgebied of park, Putvennestraat 108, Hasselt

Meer info
[email protected]

Deze wandeling kadert binnen de campagne '10-daagse van de Geestelijke Gezondheid - Samen Veerkrachtig' en valt dus ook onder de noemer 'Te Gekke Veertocht'. Meer info op www.samenveerkrachtig.be

Terug