10 jaar Te Gek!?

← Terug naar het overzicht

arrow-down

10 jaar Te Gek!

Bekijk de campagnespot ›
foto arrow-up Gezicht van Te Gek!? ›

arrow-down

Te Gek!? onder de loep - onderzoek naar stigma bij geestelijke gezondheidsproblemen

Naar aanleiding van 15…

Lees verder ›
arrow-down

Save the date: 15 jaar Te Gek!?

Dit najaar blaast Te Gek!? 15…

Lees verder ›

In de periode najaar 2014 - voorjaar 2015 werd 10 jaar Te Gek!? gevierd met o.a. de cd ‘Het beste uit 10 jaar Te Gek!?’, de Radio1 Te Gek!? sessie, de nieuwe Te Gek!? soep van Jeroen Meus, het grootschalige onderzoek in samenwerking met De Standaard en nog tal van mediaprojecten.


Onderzoek rond stigma in Vlaanderen
In samenwerking met De Standaard en KU Leuven werd een onderzoek uitgevoerd naar de ervaringen en houding van de Vlaming ten aanzien van psychische problemen. 

De enquête zelf werd uitgevoerd door het bureau iVOX en het onderzoek werd wetenschappelijk ondersteund door LUCAS – Centrum voor Zorgonderzoek en Consultancy- KU LEUVEN. 

De cd Het beste van 10 jaar Te Gek!?
 

Tweede recept Te Gek!? soep door Jeroen Meus
 

Radio 1 Te gek!? Sessie
Op 14 oktober 2014 werd een Radio 1 Te Gek!? sessie gehouden in de Marconi Studio van de VRT. De Laatste Showband begeleidde tal van artiesten uit de cd ‘Het beste uit 10 jaar Te Gek!?’. 


Deelnemende artiesten:
DLS band, Isolde Lasoen, The Scabs, Pieter Embrechts, Sarah Bettens, Laïs, Mira, Koen Buyse, Marcel Vanthilt, Wannes Cappelle, Bart Schols, Klaas Delrue (Yevgueni), Jan De Smet, Jan De Wilde, Guy Swinnen, Willy Willy. 

Bart Schols zorgde voor de presentatie en nam tussen de optredens door interviews af van de verschillende artiesten met verassend emotionele getuigenissen als resultaat.


Muziektournee - Manische mannen


Solo optreden Guy Swinnen
Guy Swinnen gaf een solo optreden in het station van Leuven. Tijdens het concert werd informatie over Te Gek!? uitgedeeld.

← Terug naar het overzicht