Zet mee in op veerkracht tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

← Terug naar het overzicht

arrow-down

#samenveerkrachtig

10-daagse van de Geestelijke Gezondheid
foto arrow-up Een smerig dier - Paul Baeten ›
foto arrow-up Te Gekke Wandelingen ›

Oproep: organiseer een actie!

Het leven zoals we dat kennen, wordt dit jaar serieus op zijn kop gezet door het coronavirus. Voor veel mensen gaat dit gepaard met onzekerheid, angst of stress. En dat kan ons psychisch welzijn ernstig schaden. Om deze periode goed door te komen is veerkracht cruciaal.

 

Het thema van de 10-daagse is dit jaar opnieuw 'Samen Veerkrachtig': Zorg voor elkaar, zorg voor veerkracht. Dit jaar staan (online) ontmoeting en verbinding centraal. Sociale cohesie en contacten met mensen zijn essentieel voor een goede geestelijke gezondheid. Steun van anderen is één van de belangrijkste hulpbronnen wanneer onze veerkracht in het gedrang komt.

 

We nodigen dan ook iedereen uit om tijdens de 10-daagse een kleine of grote actie te organiseren voor inwoners, bezoekers, werknemers, leerlingen …om die sociale cohesie en de bijhorende veerkracht in de kijker te zetten. Wij bezorgen jullie een handige inspiratiegids, 100% coronaproof. Zo maken we er samen opnieuw een mooie én veilige editie van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid van!

 

LEES MEER

← Terug naar het overzicht