Gezocht: getuigen voor onze scholencampagne

← Terug naar het overzicht

arrow-down

Benieuwd naar wat we allemaal doen?

Bekijk onze projecten! ›
arrow-down

Scholenaanbod

Leerkrachten, bekijk hier ons aanbod voor leerlingen! ›

Te Gek!? zoekt getuigen voor scholencampagne over psychische kwetsbaarheid.

Ben jij tussen de 18 en de 28 jaar en heb je te maken gekregen met psychische problemen of een psychische kwetsbaarheid? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

M, v, x, mensen uit verschillende sociaal-culturele achtergronden en met mogelijk erg diverse problematieken (bv.: burn-out, depressie, slaapproblemen, psychose, suïcidale gedachten …) zijn meer dan welkom. Een voorwaarde is wel dat je voor jezelf voldoende afstand hebt kunnen nemen van je psychische moeilijkheden zodat je getuigenis hoop en perspectief biedt.

 

Als je geïnteresseerd bent, kan je mailen naar info@tegek.be

 

Vermeld zeker hoe oud je bent en over welke psychische kwetsbaarheid je wil getuigen. Geef ook je e-mailadres en telefoonnummer zodat we je kunnen contacteren.

 

Deze oproep naar (jonge) getuigen kadert binnen de scholencampagne van Te Gek!? en het Steunpunt Geestelijke Gezondheid. De bedoeling van deze campagne is om scholieren te laten kennismaken met het thema geestelijke gezondheid en het taboe rond psychische kwetsbaarheid te doorbreken. Een belangrijk onderdeel bestaat uit getuigenissen. Wegens de grote vraag  zoekt Te Gek!? nu extra getuigen voor haar scholenaanbod.

← Terug naar het overzicht