• Nieuws
  • De winnaar van de Te Gekke School '20-'21 is Ursulinen Mechelen

De winnaar van de Te Gekke School '20-'21 is Ursulinen Mechelen

De winnaar van de Te Gekke School '20-'21 is Ursulinen Mechelen.

Het einde van het schooljaar is in zicht en dat wil ook zeggen dat onze actie van de Te Gekke school ‘20-’21!? op zijn einde loopt. Het afgelopen schooljaar deden heel wat scholen mee om de Te Gekke School ’20-’21!? te worden en kans te maken op een exclusief concert van onze ambassadeur IBE! 

Te Gek!? heeft ondertussen de winnaar van de Te Gekke School ‘20-’21!? geselecteerd en de winnaar is… Ursulinen Mechelen! Deze school heeft heel wat acties omtrent geestelijke gezondheid op school georganiseerd, bereikte hiermee een heel grote groep leerlingen uit diverse studierichtingen en leeftijden, en zorgde voor duurzame en creatieve initiatieven zoals jullie UM’s Got Talent talentenjacht. Dikke proficiat! 

Wij willen alle andere scholen enorm bedanken voor hun talrijke inzendingen en mooie acties/initiatieven die ze georganiseerd hebben rond geestelijke gezondheid op school.

Heeft jouw school niet gewonnen? Of wil je met je school graag volgend jaar (opnieuw) deelnemen? Dat kan!

Te Gek!? zal ook volgend schooljaar een nieuwe Te Gekke School!? kiezen.  Binnenkort openen we de inschrijvingen voor de Te Gekke School '21-'22 en wie weet wint jullie school dan een concert van onze nieuwe (nog even geheime) ambassadeur!
Hou dus zeker onze sociale media en website in de gaten of neem een kijkje  bij ons uitgebreid Te Gek!? scholenaanbod

Terug