Campagne Roes(t) maakt drank-, drug- en gokproblemen bespreekbaar

← Terug naar het overzicht

arrow-down

Agenda Roes(t)

Ontdek alle activiteiten binnen de campagne
foto arrow-up Te Gek!? Roes(t) ›

In Vlaanderen bestaan er veel vooroordelen en misverstanden over problemen met alcohol, drugs en gokken. Daarom lanceren we 1 oktober onze nieuwe jaarcampagne: Te Gek!? Roes(t)

Ook jij kent waarschijnlijk iemand in je directe omgeving die worstelt met drugs, alcohol of gokken. Toch is praten over deze problemen vaak erg moeilijk. Het taboe en de (voor-)oordelen zorgen er onder meer voor dat mensen rijkelijk laat hulp inschakelen. Zo zoekt iemand met een alcoholprobleem pas steun na gemiddeld 18 jaar!

Reden genoeg voor Te Gek!?, VAD/De DrugLijn, Museum Dr. Guislain en unik-id om de krachten te bundelen in een nieuwe Te Gek!?-jaarcampagne. Met Te Gek!? Roes(t) willen we de kennis over alcohol-, drug- en gokproblemen bij de Vlaamse bevolking vergroten en inzicht geven in de complexiteit ervan. Om zo deze problemen bespreekbaar te maken en stigmatisering tegen te gaan.

 

De campagne start officieel op donderdag 1 oktober 2020 maar op de campagnewebsite lichten we alvast een tip van de sluier op.

 

GA NAAR DE CAMPAGNEWEBSITE

← Terug naar het overzicht