Source Material - Ian Clement en An Pierle

← Terug naar het overzicht

arrow-down

Bestel onze gloednieuwe verzamelbox!

Dit jaar blaast Te Gek!? 15 kaarsjes uit en dat vieren we onder andere met een pracht van een verzamelbox. Bestel hem nu!
arrow-down

Source Material

Koop of beluister het campagnelied voor 15 jaar Te Gek!?
arrow-down

Symbolische euro

Wil jij helpen om het taboe op psychische problemen te doorbreken? Dat kan je doen door Te Gek!? financieel te steunen! En omdat letterlijk elke euro telt kan je nu ook een symbolische euro doneren.

Ian Clement en An Pierlé schreven speciaal voor 15 jaar Te Gek!? het betoverende 'Source Material'.

Speciaal voor de 15de verjaardag van Te Gek!? schreven Ian Clement en An Pierlé 'Source Material'. De keuze viel dit keer heel bewust op Ian Clement, aangezien de thematiek van Te Gek!? hem als ervaringsdeskundige nauw aan het hart ligt.

Ik ben me als geen ander bewust van het stigma dat nog steeds rust op psychische kwetsbaarheid, terwijl bijna de helft van de bevolking er wel op één of ander moment in zijn of haar leven mee te kampen krijgt. Ik hoop dat ik met mijn verhaal kan bijdragen in de pogingen om het taboe en stigma te doorbreken.” 

Een student van de waanzin, zo noemt Ian Clement zichzelf soms. Het was een bevreemdende ervaring toen hij, tijdens de opnames van The Orb We Absorb met Wallace Vanborn, voor het eerst geconfronteerd werd met een psychose. Het verlies van enkele familieleden en de breuk met zijn toenmalige vriendin waren wellicht niet vreemd aan de wanen die hem destijds plots beslopen en overmanden temidden van de Californische woestijn van Joshua Tree. Gedesoriënteerd en onvoorbereid volgde een zoektocht naar houvast.
 

Ian Clement, tovert met zijn diepe stem een bijzondere, intieme wereld tevoorschijn. De muziek van Ian is meeslepend, intiem en soms somber. 

 

 

 

← Terug naar het overzicht