Guy Swinnen wordt 60 jaar! én is al 10 jaar peter van Te Gek!?

← Terug naar het overzicht

arrow-down

4voor12

Alle info, activiteiten en getuigenissen vind je op www.4voor12.be ›
arrow-down

Klik!

Lees hier de eerste maanden uit het proces van Isabel
arrow-down

Wandelsport Vlaanderen

Ben jij ook zo verzot op wandelen? Word dan snel lid van een wandelclub of rechtstreeks bij Wandelsport Vlaanderen vzw en ontdek de vele voordelen.

Een overzicht van songs, optredens, interviews en andere verwezenlijkingen van Guy Swinnen voor Te Gek!?:

2004: Nieuwe song 'But Never Mind' samen met Katleen Vandenhoudt - Lied voor de eerste Te Gek!? cd.

2004: Allereerste persvoorstelling Te Gek!? -  najaar 2004 - voorstelling van de eerste Te Gek!? cd in de AB club in aanwezigheid van minister Inge Vervotte en meter Kristien Hemmerechts - 'But never mind' wordt er live gebracht samen met Katleen Vandenhoudt.

2005: Eerste Te Gek!? AB-concert in april 2005 - samen met o.a. Jan Desmet en Jan De Wilde, Kris de Bruyne, Mintzkov, Dirk Van Esbroeck en Wigbert, Lander, Marc De Bel, Guido Belcanto, Gert Bettens, Eva De Roovere, Patrick Riguelle, Pieter Jan Desmet en Roland, Kristien Hemmerechts, DLS-band.

2005: Deelname aan een televisiereportage in de SAM-reeks op tv één - Guy brengt een getuigenis samen met Kate Ryan, Guy Van Hengel, Pol Goossen, Stefaan Maene.

2006: Muziektheatertournee voor Fintro - vijf voorstellingen in de cc's met o.a. Kris de Bruyne, Jan De Wilde, Guy Swinnen,  Axl Peleman, Essense, Kristien Hemmerechts, DLS band

Zomer 2006: optredens op de zeedijk van Blankenberge en Zeebrugge samen met oa Guido Belcanto, Jan De Wilde, Kristien Hemmerechts, De Laatste Showband

2008: Eerste Te Gek!? - muziektheatertour in de cc's 'Te Gek!? on tour'. 30 voorstellingen samen met Tom Helsen, Wannes Cappelle, Jan De Wilde, Essense, Kristien Hemmerechts en DLS band.

2008: De SAM-televisiereportages met getuigenissen (door oa Guy Swinnen) worden van 2008 tot 2012 als beeldmateriaal gebruikt in de eerste Te Gek!? infomobiel voor scholen.

2008: Guy Swinnen schenkt de unieke live versie van 'Nothing on my Radio - live in de AB' voor de derde Te Gek!? cd én hier wordt een unieke Te Gek!? videoclip van gemaakt.

2009: Derde Te Gek!? - AB concert - samen met oa Stef Bos, Raymond Van het Groenewoud, Wouter Deprez, Pieter Embrechts, Tom Pintens, Stash, Mira, Delavega, Dimitri  Leue.

2009: Televisiespot bij 5 jaar Te Gek!? samen met Filip Meirhaeghe en Kristien Hemmerechts.

2010: Guy Swinnen wordt peter van Te Gek!? (In cc Den Egger Diest tijdens Te Gek!? on Tour 2).

2011: Fietsen met Te Gek!? in Frankrijk (oa Col du Galibier) in juli 2011 naar Psychiatrisch Centrum in St Remy du Provence samen met Guido Belcanto, Kristien Hemmerechts, Jelle Van Riet, Helmut Lotti en de Te Gek!? equipe bestaande uit een groep ervaringsdeskundigen geestelijke gezondheid en begeleiders.

2011: Deelname aan de documentaire Te Gek!? Tour de France - Tous Fous du Tour - Uitzending van de docu van Bart Van Wanzeele op Canvas en op Koppen XL op één.

2011: Deelname aan de concerten van de Te Gek!? karavaan in 5 provinciehoofdsteden samen met oa Helmut Lotti, Kommil Foo, Koen Buyse, Wannes Cappelle, Kristien Hemmerechts, Hannelore Bedert, Axl Peleman, DLS band.

2012: Deelname aan de Te Gek!? Karavaan XL in Brussel  - openluchtconcert samen met oa Guido Belcanto, Pieter Embrechts, Wannes Cappelle, Marcel Vanthilt, DLS Band

2013: Guy Swinnen schenkt een fiets voor het project 'Doorgetrapt'. De fiets krijgt een behandeling in PZ Tienen en wordt nadien, samen met 36 overige doortrappende fietsen, geveild door veilinghuis Christies in M Museum Leuven. Een project naar een concept van Sven unik-id.

2014: Radio 1 Te Gek!? sessie in 2014 in de VRT Marconistudio (10 jaar Te Gek!?) met oa Sarah Bettens, Isolde Lasoen, Marcel Vanthilt, Wannes Cappelle, Koen Buyse, Jan De Wilde, Klaas Delrue, Jan Desmet, Mira, Willy Willy. Presentatie Bart Schols. Live uitgezonden op Radio 1.

2014: Station Leuven - solo optreden bij 10 jaar Te Gek!? 

2015: Liedjes 'O mijn hoofd' en 'Ik voel me maar zozo' samen met Manische Mannen Marcel Vanthilt en Wannes Cappelle (tekst en muziek Hugo Matthysen)

2015: Manische Mannen muziektheatertournee in de cc's samen met Stefaan Degand, Wannes Cappelle, Marcel Vanthilt + DLS band

2015 en 2016: Fietsen met Te Gek!? op de Belcanto Classic in Westouter.

2017: Open Geest XL muziektheatertournee in de cc's met Annelies Brosens, Rick de Leeuw, Christophe Vekeman, Jan Hautekiet

2019: Ambassadeur van de Te Gekke wandelingen met oa deelname aan Belgian AG Coast Walk en vele overige wandelingen.
2019: Deelname aan Het Swinnetou Spoor en concertje voor wandelclubs

2019: Campagnelied Te Gekke Wandelingen met Barbara Dex en Wouter Berlaen + campagneclip

2019: Jubileumconcert 15 jaar Te Gek!? in AB Brussel met vele artiesten zoals K's Choice, Dirk De Wachter, Nerveuze vrouwen, Buurman & Tom Helsen, Guido Belcanto.

2020: Ambassadeur van de Te Gekke wandelingen.

2004 - 2020: Aanwezigheid op een tiental persvoorstellingen.

2004 - 2020: Tientallen optredens en lezingen in scholen. 

2004 - 2020: Tientallen optredens solo of in duo voor organisaties (bvb Ichtegem, Logo, CM, ..)

2004 - 2020: Tientallen interviews voor televisie (De Zevende Dag, ..), radio's, bladen en kranten.

← Terug naar het overzicht