Te Gekke Wandeling - AG Belgian Coast Walk [GEANNULEERD]

← Terug naar het overzicht

arrow-down

Vind jij Te Gek!? ook te gek?

Neem eens een kijkje in onze shop ›
arrow-down

Wandelsport Vlaanderen

Ben jij ook zo verzot op wandelen? Word dan snel lid van een wandelclub of rechtstreeks bij Wandelsport Vlaanderen vzw en ontdek de vele voordelen.

Agenda:

11-05-2019 - 03:30 - Knokke - Ooostende - De Panne - Alle info en inschrijven
09-05-2020 - 03:00 - De Panne, Oostende, De Haan of Knokke-Heist - Meer info

 

Een mooi parcours met afstanden voor iedereen:

80 km : Start in De Panne en finish in Knokke-Heist.

42 km : Start in Oostende en finish in Knokke-Heist.

25 km: Start in De Haan en Finish in Knokke-Heist.

10km : een mooi parcours in en rond Knokke-Heist.

 

 

 

Op zaterdag 9 mei 2020 vindt de tweede editie van de AG Belgian Coast Walk plaats. De tocht van 80 km tussen De Panne en Knokke-Heist is de ultieme uitdaging, maar er kan ook gekozen worden voor een wandeling van 42, 25 of 10 km. De inschrijvingen voor het mooiste en grootste wandelevent aan de Belgische kust zijn nu geopend.

Knokke-Heist is de aankomstplaats voor alle vier de afstanden van de AG Belgian Coast Walk 2020. Bij de eerste editie was Knokke-Heist nog de startplaats voor de 80 km en lag de finish in De Panne. Dit jaar zijn de rollen omgedraaid. Wie op 9 mei 2020 de 42 km wil wandelen moet in Oostende vertrekken en wie kiest voor de 25 km - een nieuwe afstand die aan het programma wordt toegevoegd - heeft rendez-vous in De Haan. De wandeling van 10 km start en eindigt in Knokke-Heist.

 

Geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streven naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen. Dat is de missie van Te Gek!?, dat voor het tweede jaar op rij het goede doel is van de AG Belgian Coast Walk. "Ik mocht dit jaar al meewandelen in De Panne en ben blij met enige trots te mogen aankondigen dat de AG Belgian Coast Walk ook in 2020 een 'Te Gekke Wandeling' zal zijn", zegt Guy Swinnen. De zanger van The Scabs is al jarenlang peter van Te Gek!?. "Je hoofd laten leeg waaien en de nodige zuurstof door je benen jagen doe je sowieso al als je in de natuur gaat wandelen. De AG Belgian Coast Walk doet daar nog een schepje jodium bovenop! Werp je smartphone aan de kant, trek die oortjes uit en geniet 'puur natuur' van onze Belgische kust. Ik ga dat ook doen op 9 mei!"

Bij het inschrijven kan je er voor kiezen om de projecten van Te Gek!? financieel te ondersteunen.

 

INFO EN INSCHRIJVINGEN >

 

 

← Terug naar het overzicht