TE GEK!? OP DE BOEKENBEURS

← Terug naar het overzicht

foto arrow-up Gezicht van Te Gek!? ›

Psychisch ziek zijn is ontzettend eenzaam...

foto arrow-up Gezicht van Te Gek!? ›

Agenda:

31-10-2017 - 15:00 - Boekenbeurs - Antwerp Expo - Kortsluiting in mijn hoofd + signeersessie Brenda Froyen - tickets?
04-11-2017 - 15:00 - Boekenbeurs - Antwerp Expo - speciale editie Belcanto Classic - tickets?

Te Gek!? is tijdens deze editie maar liefst 2 keer te vinden op de boekenbeurs.

Op dinsdag 31 oktober om 15u nodigen Fintro en Manteau u uit op de Te Gek!? voorstelling ‘Kortsluiting in mijn hoofd’ in de spiegeltent, gebracht door Brenda Froyen en Stefaan Baeten. Na afloop zal Brenda haar Te Gek!?-novelle "Lena" en haar andere boeken signeren aan de Fintro-stand.

Het dagthema van de Antwerpse boekenbeurs op 4 november is koers en aangezien Te Gek!? iets heeft met literatuur én met koers, wordt dit jaar een alternatieve Belcanto Classic gereden op de boekenbeurs. Uiteraard mét Guido Belcanto, mét de Te Gek!? ploeg en mét een afvaardiging uit Westouter. Tal van BV’s fietsen mee. De Belcanto Classic, de ‘koers om te beminnen, niet om te winnen’, vond dit jaar voor de 23 ste keer plaats in Westouter. De laatste 3 edities stond ze in het teken van het project Te Gek!? Op zaterdag 4 november om 17u vindt dan een bijzondere Belcanto Classic plaats op de boekenbeurs.
 
Te Gek!? stelt diezelfde 4 november van 15u tot 16u enkele huidige en toekomstige projecten voor op het podium van de Fintro-stand. Voor de start van de koers doet Jan Hautekiet interviews over onder meer de meest recente actie in het kader van de campagne 4voor12 en over de nieuwe canvasreeks ‘Gek en Geniaal’.

← Terug naar het overzicht